Publicaties

De NVPB geeft maandelijks een aantal nieuwsflitsen uit gericht op de leden, waarin de leden de laatste ontwikkelingen kunnen terugvinden op het gebied van onder andere activiteiten en ontwikkelingen binnen de NVPB en wet- en regelgeving. Deze nieuwsflitsen zijn terug te vinden in het extranet gedeelte voor onze leden. 

Daarnaast ontvangen de leden - indien nodig - extra nieuwsflitsen met de laatste nieuwsfeiten over bijvoorbeeld correspondentie over nieuwe wetgeving met overheden. Tevens publiceert de NVPB met regelmatig persberichten over zaken die de plaagdierbeheersing aangaan, alsmede zes keer per jaar een aflevering van 'Allemaal Beestjes' . Een feuilleton dat steeds een ander diertje en de problematiek centraal stelt. Deze worden op de site gepubliceerd onder het hoofdstuk Plaagdierkalender.  Een en ander gebeurt onder auspiciĆ«n van de Communicatie  Commissie

Mocht u meer vragen hebben over de publicaties of persberichten van de NVPB dan kunt u contact opnemen met het secretariaat.